Værktøjer

Landing pages & funnels

Leadpages

Når det kommer til opsætning af din salgsside, opt-in side, landing pages, webinar registrering eller "tak"-side... Så er der ikke noget lettere valg end LeadPages.

Clickfunnels

Hvis du vil bygge en salesfunnel hurtigt, tilbyder ClickFunnels skabeloner som er gennemtestet og optimeret for konvertering. Det hjælper dig til at få din forretning hurtigt igang.

Unbounce

Unbounce giver marketers muligheder for at bygge, udgiver og teste landingpages uden IT og software. Du har let mulighed for at A/B teste din sider og derved optimere efter bedre resultater, hvilket gør Unbounce til et magtfuld marketing værktøj.

LeadDoubler

Automation People anbefaler LeadDoubler. LeadDoublers værktøj hjælper dig med at bygge landing-pages med høje konverteringsrater. Perfekt at bruge i din lead generering til at få flere henvendelser.

Værktøjer til webinar

EasyWebinar

Uanset om du køre live eller evergreen webinars, er EasyWebinar vores anbefalede værktøj. Mange af internettets top marketeers bruger dette til deres automatiserede webinars. Vi er partnere med EasyWebinar hvilket giver os mulighed for at give dig de højest konverterende kampagner, som kan integreres med Infusionsoft.

Webinar Jam

WebinarJam er en skybaseret løsning, der hjælper virksomheder med at oprette og gennemføre webinar-sessioner. Dette inkluderer live streaming på Youtube og Facebook eller udsendelse af begivenheder via private webinar-rum.

E-mail systemer

Drip

Et værktøj til emails og automations, som har nogle fede egenskaber. Mange af deres kunder er SaaS virksomheder, konsulenter eller personer som sælger e-bøger og kurser.

Convert Kit

Et email marketing og automatiseringsværktøj for professionelle bloggere. Det er en fed platform, og prisen er mere overkommelig end værktøjer som Infusionsoft eller HubSpot. Afhængigt af typen af din forretning, kunne dette værktøj være et godt match. Som alle andre værktøjer, har det sine begrænsninger.

Klaviyo

Klaviyo er en skybaseret e-mail-marketingløsning til e-commerce virksomheder. Klaviyo giver brugerne mulighed for at sende målrettede e-mail-kampagner baseret på metrics som købs- og visningshistorik og hvordan kunder har interageret med tidligere e-mails. Klaviyo hjælper dig med at levere mere personaliserede oplevelser via e-mail og SMS.

ActiveCampaign

ActiveCampaign er en alt-i-én marketingplatform, der skaber vækst for små til mellemstore virksomheder. ActiveCampaign leverer værktøjer, som virksomheder kan bruge til at styre og pleje eksisterende kontakter, holde styr på klienter i hele salgsprocessen og endda opnå nye kunder.

Keap

Keap tilbyder en e-mail-marketing- og salgsplatform for små virksomheder, herunder produkter til at styre kunder, kundeforholdsstyring, marketing og e-handel. Du kan bygge alle dine automations i Keap.

Automation

Zapier

Zapier giver dig som bruger mulighed for at integrere de webapplikationer, de bruger. Dette værktøj forbinder dine platformer, så de arbejder sammen. Et af vores foretrukne værktøjer til at skabe vores automations.

Trainual

En simpel app til at organisere og automatisere dine processer, og bygge fundamentet for at skalere din forretning.

Projektstyring

BaseCamp

BaseCamp er vores foretrukne projektstyringssystem. Fordelen ved BaseCamp er: ...At det er let at dele dokumenter, filer, resultater eller planer ...Let et kommunikere og videregive information Med ens teams, internt som eksternt.

Slack

Slack er en platform der samler dit team for derved let at kunne dele vigtig information. Informationen vil let kunne findes af de rigtige mennesker, når der er brug for det.

Airtable

Airtable fungerer som et regneark, men det giver styrken af at have en database til at kunne organisere ALT.

Active Collab

Active Collab hjælper dit team med at forblive organiseret når I vokser fra at bruge email. Men det er meget mere end det - med en masse gode tilføjelser, er det en enkelt løsning for mange af din forretnings behov.

Salgsværktøjer

PipeDrive

Pipedrive er et system, der hjælper med håndteringen og styring af din virksomheds salg. Værktøjet er designet til at hjælpe små salgs teams med at håndtere indviklede eller lange salgsprocesser.

Medlemsskab / kurser

MEMBERIUM

Hvis du bygger en medlemsskab-side og gerne vil forbinde det til Infusionsoft, er Memberium vores anbefalede værktøj.

THINKIFIC

Thinkific giver dig alt du har brug for, til nemt at skabe, markedsføre og sælge dine online kurser. Sig farvel til tech-hovedpine, og fokuser på din forretning i stedet for på dine værktøjer.

iMember360

iMember360 er et WordPress plugin, som forvandler en normal WordPress side, til en fuld funktionerende, og med de rette beskyttelsesforanstaltninger, medlemskabside.

Simplero

Simplero er en alt-i-en marketing software til kursus skabere, trænere og eksperter til at køre hele deres online forretning, website, e-mail marketing, kurser, automations m.m.

Betalingsgate-systemer

Stripeyfuse

StripeyFuse giver dig mulighed for at bruge Stripe som din betalingsplatform i samarbejde med Infusionsoft. Ligeså let som det kan gøres med Paypal, eller nogen af de andre standard betalingsløsninger.

Kalenderværktøj

Schedule Once

Schedule Once er brugervenligt planlægnings software, specielt hvis du i forvejen bruger Infusionsoft. Der er andre softwares som AppointmentCore, vores erfaring er bare at Schedule Once er lettest at arbejde med, derfor bruger vi denne selv.

Calendly

Et super simpelt og flot designet kalender værktøj. Vi bruger det for vores personlige møder, men det kan også bruges i din forretning.

Kontraktværktøj

Docusign

Brug DocuSign til at fuldføre godkendelser og aftaler på minutter eller timer - ikke dage - fra næsten overalt i verden. Hurtig og sikker adgang til underskrevne dokumenter. Det er nemt at uploade og sende dokumenter afsted så andre kan underskrive dem. Du kan også sende påmindelser og tjekke op på dokumentets status.

PandaDoc

Underskriv og administrer kontrakter digitalt. Pandadoc er en effektiv & sikker e-signeringsløsning med alt fra dokumentsporing til automatiske påmindelser. Hurtigt, sikkert og let. Send, spor, følg. Alt på én platform.

Video

Loom

Nem og gratis skærm optager for Mac, Windows og Chromebooks. Optag din skærm med lyd direkte fra din Chrome browser og del med hvem du ønsker.

Vimeo

Tilslut dig internettets mest støttende samfund af skabere og få værktøjer af høj kvalitet og hosting, deling, og streaming af videoer i HD og 4K uden sponsoreret indhold.