E-Mail-Marketing-Software - Automation People - ActiveCampaign i Danmark Skip to content

E-Mail-Marketing-Software

Software til e-mailmarkedsføring

Software til e-mailmarkedsføring er et godt værktøj for virksomheder i alle størrelser til at komme i kontakt med deres kunder og markedsføre deres produkter eller tjenester. Der findes mange forskellige typer software til e-mailmarkedsføring, så det er vigtigt at vælge den rigtige software til din virksomheds behov. Her er nogle punkter, du skal overveje, når du vælger software til e-mailmarkedsføring:

– Brugervenlighed: Sørg for, at softwaren er nem at bruge og forstå. Du har ikke lyst til at spilde tid på at finde ud af, hvordan du bruger det.

– Funktioner: Sørg for, at softwaren har alle de funktioner, du har brug for. Noget software har flere funktioner, end du har brug for. Så sørg for, at du kun betaler for det, du har brug for.

– Kundesupport: Sørg for, at virksomheden har en god kundesupport, hvis du har spørgsmål eller problemer.

– Prisen: Sørg for, at softwaren er overkommelig for din virksomhed. Du har ikke lyst til at bruge for meget på e-mail marketing software.

Hvilken software kan bruges?

Automation People A/S i Danmark er en certificeret ActiveCampaign  kampagnepartner  og har bygget en white label-model med egen brugergrænseflade. og hurtig support i Danmark Vi har over 25 års erfaring med CRM- og e-mail-systemer og har nu bygget til på den Amerikanske version, hvor vi yder dansk support i Danmark. 

ActiveCampaign: ActiveCampaign er et utroligt godt e-mailmarketingprogram til automatisering, fordi det indeholder hundredvis af forudbyggede automatiseringer, som giver dig mulighed for at tilpasse kampagner til hver enkelt bruger. Under opsætningen er der hjælpevejledninger overalt på platformen, som gør det super nemt at opsætte dine egne automatiseringer.

Du kan læse mere om de forskellige funktioner i Automation People – Powered by Active Campaign på vores side med funktioner:

Læs mere om funktionerne i Active Campaign her.

Book 30 minutters uforpligtende konsultation​