Online annoncering - Automation People - ActiveCampaign i Danmark Skip to content

Online annoncering

Online Annoncering

Digital markedsføring bliver mere og mere populært blandt virksomheder. Der har været en støt stigning i de senere år, og denne tendens forventes at fortsætte.

Automation People A/S, hjælper med at bygge hele din salgstragt op og enten har du selv styr på din  PPC annoncering, du har et andet bureau eller vi gør det for dig.
Vi sikrer med kontrol af dit CRM system og salgspipeline at din e annoncekroner kommer hjem igen.

Robin Larsen - Hamburg

(Robin Larsen, CEO for Automation People A/S, til venstre, og Finn Lorenz, salgsdirektør for partnerbureauet River Online, til højre, kigger på udsigten i Elbphilharmonie Hamburg)

Online annoncering kan bestå af:

Linked Ads, Facebook Ads, Instagram, Google Ads mv.

Du har et annoncebudget og du ønsker en lead pris (CPL ) eller endnu vigtigere en cost per acquisition cost (CAC) der viser hvor meget det koster for dig at for en ny kunde hjem.

Automation People bruger desuden begrebene Customer Life Time Value (CLTV) for at du I din virksomhed præcist kan se hvad du tjener.

Det vil du kunne se i de metrics du får af os via det sikre intranet system vi bruger til dine informationer.

Vi kan spore disse oplysninger for dig når vi integrerer CRM systemet sammen med de forskellige annoncesystemer eller din webshop.

En metode, der giver resultater

Uanset om det er virksomheder eller enkeltpersoner i alle aldre, er langt de fleste mennesker til stede på forskellige digitale platforme i disse dage. Derfor er den digitale markedsplads den mest effektive måde at promovere din virksomhed og sælge dine varer på.

Men for at opnå effektiv branding og direkte salg på onlineplatforme har din virksomhed brug for veladministrerede digitale kampagner.
At springe ud i det uden en gennemtænkt plan kan hurtigt give bagslag.

Hvilken platform?
Så hvordan beslutter du, hvilken platform du skal bruge?

– Facebook?
– LinkedIn?
– Google?

Eller er det noget helt andet? Hvis din markedsføring ikke når ud til relevante kunder, vil selv en stor rækkevidde på nettet ikke hjælpe dig. 

Automation People A/S har udover vores danske relation (Kontor på Nørrebro siden 2017) også kontor i Hamburg og har siden 2020 lavet CRM og emails for danske kunder mod Tyskland  og Tyske kunder i Tyskland.
Så hvis du vil rette din markedsføring mod Tyskland har du også denne mulighed her.