Rådgivning om email​ - Automation People - ActiveCampaign i Danmark Skip to content

Rådgivning om email​

Rådgivning om email

Det gamle ordsprog “det gode kommer til den, der venter” er især sandt inden for online markedsføring. Hvis du er på udkig efter hurtige resultater, er  Email marketing direkte mod din egen database den rette vej at gå. Vores CRM og salgs pipeline specialister er de de rette for dig, hvis du er på udkig efter langsigtet succes og ønsker at drage fordel af vores indsats i måneder eller år fremover.

Email er en suveræn måde at kontakte dine nuværende og nye kunder på. Direkte – personlig og målbar.

Robin Larsen Automation People & Finn Lorenz River Online GmbH
Büro in Hamburg

Hvordan får du gavn af et CRM, Email og B2B -bureau?

Mange brugere bruger deres emails hele tiden, det er oftest der hvor deres arbejdsdag starter – og slutter.

 

Det betyder at du i din online markedsføring kan bruge emails til mange ting: Nysalg, Opmærksomhedsskabelse og dialog med nye, kommende og tidligere kunder – direkte.

 

Der er flere tekniske og marketing tiltag du kan lave for at optimere din email markedsføring

Customer Journey , CRM og emails

 

Købet og dialogen online og offline kan være meget forskellig;

ens en person ønsker at købe et produkt, leder en anden bare efter generel information. En tredje bruger kender måske allerede produktet, men er endnu ikke helt overbevist. En fjerde bruger har et problem, som din løsning kan løse, men han eller hun har aldrig hørt om den.

Dette kaldes kunderejsen (En: Customer Journey), dvs. vejen fra den første information til den endelige transaktion. En veldesignet CRM kundebase med email-strategi sikrer, at alle brugere, uanset hvor de er i kunderejsen, hjælpes til at finde det de har behov for.

Flere besøgende på hjemmesiden er lig med mere salg, flere leads, eller hvad målet med din virksomhed nu er. Det er selvfølgelig ikke alle besøgende, der bliver kunder. Men jo bedre din dialog er med dine kunder, og jo flere dialoger du har med dine besøgende, jo flere kunder vil din Customer Journey  genererer.

Vores CRM, Email specialister her i Automation People  vil arbejde sammen med dig om at udvikle en Kunde-strategi, der er skræddersyet til din virksomhed og dine kunder.

Kundenreise mit Automation People

Start i dag med Automation People A/S & ActiveCampaign De første 14 dage er gratis!