Virksomhedsinformation - Automation People - ActiveCampaign i Danmark Skip to content

Virksomhedsinformation

Virksomhedsinformation om Automation People A/S

Automation People A/S

Henrik Rungsgade 10
2200 København N
Telefon: +45 73 70 75 07
E-Mail: info@automation-people.dk

Repræsenteret af:
Administrerende direktør

Robin Larsen

Registreringsland: Danmark

Registreret i handelsregistret.

Danmark (CVR)
Registerret: København
Registreringsnummer: CVR: 38 74 93 90

Robin Larsen
Henrik Rungsgade 10
2200 København, Danmark

Oplysninger i henhold til § 5 TMG

Meddelelse i henhold til forordningen om online tvistbilæggelse

I henhold til gældende lovgivning er vi forpligtet til at informere forbrugerne om eksistensen af den europæiske online-tvistbilæggelsesplatform, som kan bruges til at løse tvister uden at skulle gå til domstolene. Europa-Kommissionen er ansvarlig for oprettelsen af platformen.

Den europæiske platform for onlinetvistbilæggelse kan findes her:

Online tvistbilæggelse

  • Vores e-mail er: info@automation-people.dk

    Vi vil dog gerne påpege, at vi ikke er parate til at deltage i tvistbilæggelsesproceduren under den europæiske online-tvistbilæggelsesplatform. Brug venligst vores e-mail og telefonnummer ovenfor til at kontakte os.

    Juridisk meddelelse og ansvarsfraskrivelse

    1 Advarsel om indhold

Det gratis og frit tilgængelige indhold på denne hjemmeside er blevet skabt med den størst mulige omhu. Udbyderen, Automation People A/S, garanterer dog ikke nøjagtigheden og aktualiteten af de leverede gratis og frit tilgængelige oplysninger i form af blogindlæg, journalistiske vejledninger og nyheder.

Som tjenesteudbyder er vi ansvarlige for vores eget indhold på disse sider i overensstemmelse med de generelle love i henhold til § 7 Para.1 TMG. I henhold til §§ 8 til 10 TMG er vi dog ikke forpligtet som tjenesteudbyder til at overvåge transmitterede eller lagrede tredjepartsoplysninger eller til at undersøge omstændigheder, der indikerer ulovlig aktivitet. Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af oplysninger i overensstemmelse med generelle love forbliver upåvirket af dette.

Ansvar i denne henseende er dog først muligt fra det tidspunkt, hvor en konkret overtrædelse af loven bliver kendt. Hvis vi bliver opmærksomme på sådanne overtrædelser, vil vi straks fjerne dette indhold. Navngivne bidrag afspejler den respektive forfatters mening og ikke nødvendigvis eller generelt River Online GmbH’s mening. Alene ved at hente det gratis og frit tilgængelige indhold opstår der ikke noget kontraktligt forhold mellem brugeren og Automation People A/S; Automation People A/S har ikke til hensigt at være juridisk bundet i denne henseende.

  • 2 Eksterne links

Automation People A/S indeholder links til tredjepartswebsteder (“eksterne links”), hvis indhold vi ikke har nogen indflydelse på. Disse hjemmesider er underlagt de respektive operatørers ansvar. Da de eksterne links først blev oprettet, kontrollerede udbyderen det eksterne indhold for eventuelle juridiske overtrædelser. På det tidspunkt var der ingen juridiske overtrædelser. Udbyderen har ingen indflydelse på det nuværende og fremtidige design og indhold af de linkede sider. Medtagelsen af eksterne links betyder ikke, at udbyderen gør indholdet bag henvisningen eller linket til sit eget. Det er ikke rimeligt for udbyderen konstant at overvåge de eksterne links uden konkrete indikationer på juridiske overtrædelser. Men hvis juridiske overtrædelser bliver kendt, vil sådanne eksterne links blive slettet med det samme.

  • 3 Ophavsrettigheder og supplerende ophavsrettigheder

3 Ophavsret og supplerende ophavsretaIndholdet, der offentliggøres på denne hjemmeside, er underlagt tysk lov om ophavsret og supplerende ophavsret. Enhver brug, der ikke er tilladt i henhold til tysk lov om ophavsret og supplerende ophavsret, kræver forudgående skriftligt samtykke fra udbyderen eller den respektive indehaver af ophavsretten. Dette gælder især for kopiering, redigering, oversættelse, lagring, behandling eller reproduktion af indhold i databaser eller andre elektroniske medier og systemer. Tredjepartsindhold og -rettigheder er markeret som sådan. Uautoriseret reproduktion eller transmission af individuelt indhold eller komplette sider er ikke tilladt og er strafbart. Kun fremstilling af kopier og downloads til personlig, privat og ikke-kommerciel brug er tilladt.

Visning af denne hjemmeside i eksterne frames er kun tilladt med skriftlig tilladelse.

  • 4 Særlige vilkår for brug

I det omfang særlige betingelser for individuel brug af denne hjemmeside afviger fra de ovennævnte afsnit, vil dette udtrykkeligt blive angivet på det relevante sted. I dette tilfælde gælder de særlige vilkår for brug i det respektive individuelle tilfælde.

Zurück zur Titelseite, um mehr über Automation People und Active Campaign – E-Mail-Marketing zu erfahren.