Business 2 Business - Automation People - ActiveCampaign i Danmark Skip to content

Business 2 Business

B2B leadgenerering

Leads af høj kvalitet til B2B-virksomhedsejere

Brug marketing automation til at følge effektivt op på leads. E-mailmarketing er blot ét aspekt af marketing automation. Med Automation Peoples enkle rapporter kan du kvalificere dine leads, sikre, at account managers aldrig løber tør for leads, og holde øje med konverteringen.

Med personaliserede og relevante mails til dine kunder giver e-mailmarketing med Automation People dig mulighed for at øge salget. Så automatiser dine lead magnets, produktudgivelser, listesegmentering og oprettelse af nyhedsbreve.

Synkroniser dine marketing- og salgsopfølgninger

Automatiser marketingopgaver, giv salgsteamet besked om værdifulde leads, og luk rentable aftaler.

Med marketing automation kan du automatisere processer, der normalt er tidskrævende. Med vores drag-and-drop automation builder kan du skabe robuste workflows på få minutter. Når først automatiseringen er oprettet, fortsætter den med at arbejde for dig, uden at du behøver at investere mere tid.

Send alle dine e-bøger, brochurer og andre lead-magneter automatisk

En af de bedste måder at udvide din mailingliste på er at bruge leadmagneter. Send din leadmagnet automatisk, og sørg for effektiv opfølgning med dine kunder.

Brug marketingtragte til at automatisere din opfølgning

Din marketingplan bør forenkles gennem e-mailmarketing. Planlæg dine udsendelser, og automatiser opfølgningen for din målgruppe baseret på deres aktiviteter for at øge kundekonsistensen og reducere stress.

Brug et CRM-system til at spore leads

Saml alle de data, du har brug for, på ét sted. Det er slut med at grave i gamle e-mails, kontaktkort og kalenderposter, og du kan øge dit output. Hold også styr på dine konverteringer og salgsprocesser.

Er du klar til at gå i gang med e-mailmarketing?

Med Automation People A/S kan du nemt oprette marketingtragte og sende dit næste nyhedsbrev. Har du lyst til at prøve det først? Du kan nemt oprette en testkonto her.

Har du brug for mere information om vores software?

Kontakt os, eller download vores information. Vi har det bedste inden for e-mailmarketing klar til dig.

Læs mere om hvordan du starter en gratis prøve her af CRM & Email systemet ActiveCampaign