Automation People - Whitelabel Reseller af ActiveCampaign - Whitelabel Reseller i Danmark - Automation People - ActiveCampaign i Danmark Skip to content

Automation People – Whitelabel Reseller af ActiveCampaign – Whitelabel Reseller i Danmark

Automation People er officiel partner for Active Campaign i Danmark Tyskland:

2019 Danske virksomheder får nu en ny digital måde at markedsføre sig online på

Den danske virksomhed Automation People A/S går nu ind på det danske marked for at give dem mulighed for at markedsføre sig online. Specifikt e-mailkampagner, webinarer og automatisering.

“Danske virksomheder er nu i en situation, hvor de bliver presset fra mange sider. Vi oplevede selv i Danmark under opstarten af Covid19, hvordan virksomhederne blev presset fra alle sider og måtte finde nye muligheder. Vi har fundet ideelle B2B-salgsløsninger online, såsom ActiveCampaign, der giver mere salg til lavere omkostninger, og det vil vi nu også gøre muligt for danske virksomheder,” siger CEO Robin Larsen.

“ActiveCampaign er vokset globalt og støtter virksomheder med vores online digitale marketingværktøjer til CRM og e-mail med over 190.000 brugere på verdensplan. Vi ser en mulighed i at  tilbyde dansk support og rådgivning og være tilstede i København. Med den erfaring, Automation People A/S bringer til det danske marked, ser vi, at små og mellemstore virksomheder nu får mulighed for at øge deres salg og online tilstedeværelse endnu mere.” Siger Tony Palmer fra kontoret i Dublin, Irland. Tony er europæisk direktør for ActiveCampaign. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at opnå en stærk position som Danmarks foretrukne CRM- og e-mailmarketingværktøj.

“Vi indgået et stærkt partnerskab med Automation People, som vi har 6 års erfaring med på det danske marked. Vi kan se, hvor ambitiøse de er over for Danske ogtyske virksomheder, og Automation People er nu blevet vores Platiniumpartner i Tyskland.

Infoboks:
Automation People A/S
www.automation-people.dk
E-mail: rl@ automation-people.dk

Active Campaign ltd.
www.activecampaign.com
E-mail: info@ activecampaign.com