5 tips til en højere konverteringsrate på din email marketing - Automation People - ActiveCampaign i Danmark Skip to content

5 tips til en højere konverteringsrate på din email marketing

Højere konvertering og bedre rapportering på din email marketing

Du anvender måske allerede et email system eller bruger en god håndfuld penge på et super Marketing Automationsystem, hvorfor – fordi du godt ved, at dialog marketing kan give være værdifuldt for din virksomhed. Alligevel kan det være at din email kampagner ikke konverterer, som du havde håbet på. Det kan der være flere årsager til.

Manglende konvertering kan skyldes mange ting. Men det kan heldigvis med simple tiltag ændres drastisk. I dette blogindlæg vil du få 5 tips til, hvordan din ROI kan øges på dine email marketing kampagner.

1. Emnefeltet er altafgørende!

Det er svært at skrive en fængende overskift i emnefeltet. Men du skal nok lige tænke over det en ekstra gang. Du har brug for en overskrift som er kort, gribende og som opfordrer din målgruppe til handling. Hvis du f.eks. giver noget væk i din kampagne, skal det stå i emnefeltet, og en sidste ting, jo kortere – jo højere bliver din konvertering.


2. Gratis ting er det bedste

Alle elsker at få noget gratis. Du får højst sandsynligt en højere konvertering ved et “give away” end ved at tilbyde noget andet.

Hvis du tror, at du ikke har noget at forære, tager du fejl. Du besidder helt sikkert en utrolig stor og værdifuld viden indenfor dit felt. Den viden skal du have lavet om til en e-bog eller et white paper. Er du i tvivl om emnet, kan du lave forskellige blogindlæg, og det som får flest views, laver du til en e-bog.


3. Vær sikker på at det du sender til folk er noget de rent faktisk vil have

Når du sender email kampagner til dine kunder, forstyrrer du dem. Derfor, send dem noget de vil have og finder interessant, som en freemium, rabat, eller et specielt tilbud. Dette vil gøre at de gerne vil bruge et minut på netop din mail.


4. Send ikke emails ud alt for tit

Du får sikkert også mails dagligt fra brands som du følger. Åbner du dem? Sikkert ikke.

Det gælder om at finde den perfekte balance mellem at være i “top of mind” af dine leads og ikke at gå dem på nerverne. Hvad er den perfekte balance? Den er svær at finde og den kræver prøver og fejl. En god tommelfingerregel er at anvende din salgsproces som en guide.


5. Lav segmenter til den liste!

Dette er nok det mest værdifulde du skal tage med fra dette indlæg. Ved at have en segmenteret liste kan du sende killer mails ud til dine leads. Dit mål er at inddele dem i forskellige segmenter så du kan målrette dine mails og lære at forstå dine kunders behov og få bygget et stærkt forhold til dem.