Værktøjer - Automation People Skip to content

Værktøjer & Ressourcer 

Her i Automation People ApS™ Elsker vi værktøjer og systemer der kan gøre tingene nemmere og mere effektive. Nedenstående er et par af vores favoritter, hvorfor vi elsker dem.

Denne side indeholder værktøjer til følgende områder:

Marketing automation
& email marketing

Landingpages & funnels

Webinarværktøjer

Medlemssystemer

Team & projektledelse

Kalenderværktøjer

Infusionsoft udvidelser

VORE FAVORITTER

INFUSIONSOFT

Som Infusionsoft / Keap Certified Partners elsker vi systemet. Vi mener det er et af de bedste marketing og automation systemer på markedet for mindre og mellemstore virksomheder. Vi bruger det i vores virksomhed og mange af vores kunder bruger det. Hvis du vil igang med Infusionsoft som en del af Kundemotoren / Akademiet, vil vi inkludere det i pakken. Se mere om Infusionsoft her.

ACTIVECAMPAIGN

Øg engagement, konvertér flere kunder og vækst din forretning hurtigere med et smart email marketing system.
Intelligent marketing automation og automatiske salgs pipelines.

ZAPIER

Nem automation til travle folk. Zapier flytter info mellem dine web apps automatisk, så du kan fokusere på dit vigtigste arbejde.

Google Hangout​

Simpelt, hurtigt til skærmdelinger, team huddles og face to face time. Gratis og støttet af Google.

CLICKFUNNELS

Byg enhver form for marketing funnel din virksomhed har brug for, for at vækste.

BASECAMP

Basecamp er et sted hvor dit team kan samles for at samarbejde, samle vigtig information og lave simpel og konkret projektstyring.

AUTOMATISERING AF MARKEDSFØRING OG EMAIL MARKEDSFØRING

INFUSIONSOFT

Som Infusionsoft / Keap Certified Partners, elsker vi systemet. Vi mener det er et af de bedste marketing og automation systemer på markedet for mindre og mellemstore virksomheder. Vi bruger det i vores virksomhed og mange af vores kunder bruger det. Hvis du vil igang med Infusionsoft som en del af Kundemotoren / Akademiet, vil vi inkludere det i pakken.

ACTIVECAMPAIGN

Øg engagement, konvertér flere kunder og vækst din forretning hurtigere med smart email marketing system.
Intelligent marketing automation og automatiske salgs pipelines.

CONVERT KIT

Et nyt email marketing og automatiseringsværktøj for professionelle bloggere. Det er en super fed platform, og prisen er mere overkommelig end værktøjer som Infusionsoft eller HubSpot. Afhængigt af typen på din forretning, kunne dette værktøj være et godt match. Som alle andre værktøjer, har det sine begrænsninger. Hvis du godt kunne tænke dig at afprøve værktøjet, og finde ud af om det er et godt match for dig og din virksomhed, så kontakt os og vi hjælper dig.

KLAVIYO

Klaviyo er vores "GO-TO" email marketing værktøj. Systemets specialitet er Ecommerce shops som Shopify, Bigcommerce og Magento. Med Klaviyo er det muligt at sende målrettede mails, til de rigtige personer på det rigtige tidspunkt. Klik på logoet, hvis du er interesseret i deres services.

Bonjoro_750x250

Bonjoro

Bonjoro giver dig alle de værktøjer, du har brug for til at mestre personlige videoer. Videoer der bruges til at opbygge stærke og langvarige forhold med dine kunder, eller til at starte "rejsen" for en ny kunde eller lead. Du kan eksempelvis sende personlige videoer til nye leads, efter at de har tilmeldt sig dit webinar, eller valgt at tage imod din lead-magnet. Klik på logo'et eller under denne tekst og prøv softwaren på deres gratis prøveperiode i dag.

LANDING PAGES OG SALGSTRAGTER

LEADPAGES

Når det kommer til opsætning af din salgsside, opt-in side, landing page, webinar registrering eller "tak"-side... Så er der ikke noget lettere valg end LeadPages. Vi brugers det på dagligbasis i vores forretning og det samme gør mange af vores kunder.

CLICKFUNNELS

Hvis du vil bygge salgs funnels hurtigt, tilbyder ClickFunnels skabeloner som er gennemtestet og optimeret for konvertering. Det hjælper dig til at få din forretning hurtigt igang.

UNBOUNCE

Unbounce giver marketers muligheder for at bygge, udgive og teste landingpages uden IT og software. A/B tests og lead generering gør dette til et magtfuld marketing værktøj.

LeadDoubler

LeadDoubler giver dig mulighed for, at skabe interaktivt indhold som quizzer, konkurrencer, vurderinger, lommeregnere og mere. Opret og udgiv indhold, der er interaktivt og dynamisk.

Klik på logo'et for at læse mere omkring vores partner LeadDoubler.

WEBINAR VÆRKTØJER

EASY WEBINAR

Uanset om du kører live eller Evergreen webinars, er det vores anbefalede værktøj.
Mange af internettets top marketeers bruger dette til deres automatiserede webinars. Vi er partnere med EasyWebinar hvilket giver os mulighed for at give dig de højest konverterende kampagner, som kan integreres med Infusionsoft. Klik og kontakt os for detaljer, eller hvis du har brug for hjælp til opsætning.

WEBINAR JAM

Vi er først og fremmest marketeers, salgstragter og automatiserings eksperten sekundært. Mens vi implementerer det du drømmer om, giver vi dig strategiske anbefalinger til at forbedre dine systemer og skalere din forretning.
Klik og kontakt os for detaljer, eller hvis du har brug for hjælp til opsætning

ZOOM

Zoom forener cloud videokonferencer, simple online møde og gruppechat, til en let anvendelig platform.

MEDLEMSSKAB VÆRKTØJER

MEMBERIUM

Hvis du bygger en medlemsskab-side og gerne vil forbinde det til Infusionsoft, er Memberium vores anbefalede værktøj.

iMember 360

iMember360 er et WordPress plugin, som forvandler en normal WordPress side, til en fuld funktionerende medlemskabside, med de rette beskyttelsesforanstaltninger.

OPERATIONS MANAGEMENT

Pipedrive

Pipedrive er et webbaseret salgs-CRM-system og pipeline management løsning, der gør det muligt for virksomheder at planlægge deres salgsaktiviteter og overvåge tilbud. Bygget ved hjælp af aktivitetsbaseret salgsmetodik strømliner Pipedrive alle handlinger, der er involveret i konvertering af en potentiel aftale til et vellykket salg.

Slack

Slack kan erstatte e-mail, tekstbeskeder og instant messaging til dit team og holde alle disse kommunikationsveje sammen i en app. Med både desktop- og mobilversioner kan Slack hjælpe dit team med at samarbejde og koordinere deres arbejde, uanset hvor de er.

Airtable

Airtable kan gemme oplysninger i et regneark, der er visuelt tiltalende og let at bruge, men det er også kraftigt nok til at fungere som en database, som virksomhederne kan bruge til CRM (customer-management management), opgavestyring, projektplanlægning og sporing af inventar.

Workast​

Workast gør dine Slack kanaler og samtaler til to-do lister. Spild ikke tid på at sætte projekter op, du skal bare tilføje Workast til dit team​

SUMO

Den letteste metode til at omvende din hjemmeside besøgere til Ecommerce kunder

LOOM

Nem og gratis skærm optager for Mac, Windows og Chromebooks. Optag din skærm med lyd direkte fra din Chrome browser og del med hvem du ønsker.

USEPROOF

Få vist kunders aktivitet, i real-tid, på din hjemmeside og lad dine eksisterende kunder sælge for dig.

VIMEO

Tilslut dig internettets mest støttende samfund af skabere og få værktøjer af høj kvalitet og hosting, deling, og streaming af videoer i HD og 4K uden sponsoreret indhold.

DOCUSIGN

Brug DocuSign til at fuldføre godkendelser og aftaler på minutter eller timer - ikke dage - fra næsten overalt i verden. Hurtig og sikker adgang til underskrevne dokumenter. Det er nemt at uploade og sende dokumenter afsted så andre kan underskrive dem. Du kan også sende påmindelser og tjekke op på dokumentets status.

WUFOO

Byg brugerdefinerede online former, som du kan bruge til at indsamle data, betalinger og automatisere dit workflow.

TRELLO

Trello er et af vores favorit værktøjer for projektstyring, planlægning og organisering af opgaver.

KALENDER VÆRKTØJER

SCHEDULE ONCE

Schedule Once er vores "go-to" planlægnings software, specielt hvis du i forvejen bruger Infusionsoft. Der er andre softwares som AppointmentCore, vores erfaringer er bare at Schedule Once er lettest at arbejde med, derfor bruger vi denne selv.

CALENDLY

Calendly er en enkel, let at bruge, men alligevel kraftig planlægningssoftware, der sigter mod at spare tid, fremskynde salget og forbedre servicekvaliteten. Det eliminerer den gamle måde at bruge e-mail til planlægning af aftaler, opkald, interviews med mere.

APPOINTMENTCORE

Automatiser processen i opsætningen af aftaler i Google Calendar & Infusionsoft.

TILFØJELSER TIL INFUSIONSOFT

PARSEY

Parsey giver dig mulighed for let at sende e-mails, SMS, stemmemeddelelser, noter og mere ved at forbinde de apps, du allerede bruger til platforme, der er specialiserede i opfølgningsproces.


SPIFFY

Transformér dine Infusionsoft ordreformularer til smukke, mobilvenlige salgsmaskiner på under 55 sekunder!