keaps nye produkt opdateringer hjælper mindre og mellemstore virksomheder med at bryde barriere og skabe relationer

(København Ø, 20 januar 2017) i dagens forbundne verden efterspørger mennesker mere fra de firmaer de handler med. De forventer at modtage den rette information, på den rette tide og rette sted.

Salg og marketing automation hjælper virksomheder med at imødekomme disse behov ved at skabe personlige og relevante tiltag på hvert trin i kundens livscyklus. Keap, den ledende leverandør af salgs og marketing automation løsninger til mindre virksomheder, har idag annonceret flere produkt forbedrringer der gør det nemmere at bygge meningsfulde relationer mellem kunder og leverandører.

“I Automation People, der er Certificeret Keap Partner i Skandinavien og Tyskland imødeser vi disse opdateringer med glæde til hjælp for vore kunder.

Automation People skaber vækst hos vores kunder der er Value For Money, enkle og i øjenhøjde – de nye opdateringer vil hjælpe vores kunder endnu mere med en All-in one SaaS løsning. “Udtaler Robin Larsen, Managing Partner i Automation People.

Automation People og Keap stræber efter at løse problemer i elegante løsninger som kunderne ikke kan forestille sig at leve uden når de først har dem.

Vi lytter altid til vores kunder for bedre at kunne forstår hvad vi kan gøre for at de for Marketing Automation – med det mål at skabe vækst i deres virksomhed.

Forbedringerne vi annoncerer her gør det endnu nemmere for mindre og mellemstore virksomheder at bygge stærke relationer, styrke salget og spare tid – Det giver dem de værktøjer som tidligere kun har været pris og teknisk mulige for større virksomheder.


Nøgle produkt opdateringer:


Maximér produktivitet overalt – Keap© Mobile

  • Arbejde med leads i pipelinen, med muligheden for at ændre status og tilføje noter til kontakter fra hvilken Mobildevice (Smartphone / Ipad etv.)
  • Behovet for at manuelt at indtaste information når man skal sætte tilbagevendende betalinger (recurring / Abonnmeneter) op fra en Mobil device er fortid. Nu kan det gøres med et Swipe.
  • Brugere kan tilføje kontakter til deres CRM ved at tage et billede af et visitkort, direkte fra Keap Mobile App (Keap inkluderer CRM)


Connect på lokalt niveau – uanset by, region eller land

  • Indstil emails til at lande i mailindbakker baseret på unikke tidszoner direkte med Keap Campaign Builder (Keap inkluderer email udsender og Autoresponder serier)
  • Auto oversættelse baseret på brugerens browser sprogindstillinger der samtidigt virker på flere eksterne Keap Landingpages end tidligere


Mere kontrol uden at ofre enkeltheden

  • Du kan nemt lave individuelt custom design i Keap Email værktøj med HTML
  • Du kan hurtigt editere emails bla. ved at clone email blokke

Emails vil blive modtaget i tide og sikkert med forbedret tid og virus scanning


Personlige, Automatiseret Follow Up for mindre og mellemstore virksomheder

  • Trigger (Handling /Event) automatiseret opfølgning når et bruger besøger specifikke sider på dit website eller dine landingpages

Kontroller multipe kampagnere med nye kampagne kategorier så kontakter modtager korekte marketing beskeder.


Om Automation People ApS og Keap

Idag bruger mere end 130.000 verden over Keap – All In One platformen til at opbygge personlige og meningsfulde relationer med kunder. Automation People benytter Keap og som Certificeret Partner har vi gennem et 70 timers kursus (og 100 vis af timer med kunder) opnået erfaring og viden til at skabe vækst hos vores kunder.

Vores værdier er: Value for money, enkelthed og i øjenhøjde. Derved kan vore kunder hurtigt opnå den forventede kvalitet.

Keap er en stærk platform til salg og marketing automation med indbygget rapportering.

Ved at kombinere CRM, Marketing automation, e-commerce, betalinger og analyser ind i én platform, kan brugeren få indsigt i deres kunders livscyklus.

Stiftet 2001, Keap er privatejet og har hovedkvarteri i Chandler, Arizona. US.

Hvis du vil lære mere om hvordan Automation People løser vækst udfordringerne for mindre og mellemstore virksomheder er du velkommen til at kontakte os her.

Se nedenstående 3 valgmuligheder for at tage dit skridt mod en nemmere hverdag med mere salg.