Frederik Fæster

Senior Online Marketing Manager

+4522361348

Frederik har været en del af den daglige drift i Automation People A/S i lidt over 3 år. Til dagligt rådgiver Frederik indenfor online salg, annoncering, CRM, pipeline styring og marketing automation. 

Få direkte kontakt til Frederik via:

T: +45 22 36 13 48
E: ff@automation-people.dk

uforpligtende rådgivning

Book din samtale i dag

Viden om CRM-systemer, Pipeline og Email marketing:

ActiveCampaign eller Keap? To af de største automation og CRM systemer på markedet, og det er der en god grund til – men hvilken platform skal du vælge? Få indsigt i funtioner, fordele og ulemper ved begge platforme.

Vil du have hjælp af Automation People ApS til hurtigt og nemt, at få adgang til 100.000,- kr. i offentlige vækstmidler?

En let forståelig guide med 25 tips til hvordan du hurtigt automatiserer opgaver indenfor: Salg, kunderelationer, service og support

Manglende konvertering kan skyldes mange ting. Men det kan heldigvis med simple tiltag ændres drastisk. I dette blogindlæg vil du få 5 tips til, hvordan din ROI kan øges på dine email marketing kampagner.

Fra generering af leads og igangsættelse af indlendendekontakt til opfølgning og afslutning af et salg, kan salgsprocessen være omfattende.
 
At gøre processen effektivt og strømlinet er afgørende for din virksomheds succes. Du skal trods alt lave salg for at tjene penge. Men med de mange involverede faser kan leads gå tabt et sted i processen. Det er her, salgspipeline management og automatisering kommer ind i billedet.

Ikke alle leads og kunder er skabt lige, hvis vi holder os til den del af kundelivscyklussen hvor du vil tiltrække (attract fasen) nye leads er det værd at tage med at du kan score dine leads og derved prioritere dine leads efter de værdier du sætter på dem.